SÓJOVÉ MASO NA ZELENINĚ S TĚSTOVINAMI

by - sobota, února 25, 2017

Pro dnešek jsem se rozhodla, že přidám něco z kulinářského soudku. Strašně mě baví péct a vařit. Nejraději však mám rychlá, dietní a poměrně zdravá jídla. Mezi moje nejoblíbenější a nejčastěji vařené, patří právě sójové masoZnám hodně lidí, kterým sójové maso nechutná, ale většinou to je proto, že ho neumí připravit. A přitom to je tak jednoduché!


Do hrnce, stačí s objemem 1l, necháme rozpustit zeleninový bujón a přivedeme k varu. Poté do vody nasypeme maso a vaříme, dokud není měkké. Na každém sáčku je jiná doba, tak se musíte kouknout, ale mělo by stačit 10. minut. Poté maso jen sceďte a můžete trošku maso pomačkat v ruce, aby v něm bylo tolik vody.

Mezitím, co jsme dali maso do hrnce, si na másle lehce podusíme zeleninu. Já používám mraženou, je na vás, jestli použijete čerstvou. Až je zelenina měkká, šťávu, kterou pustila buď můžete nechat tak, nebo do ní kápnout trošku kečupu. Poté dochutíme podle chuti, přidáme maso, zamícháme a máme hotovo!

Podáváme s těstovinami a můžeme i posypat strouhaným sýrem.
Dobrou chuť!

S láskou,
Elis ♥

You May Also Like

0 komentářů